KSIĘGARNIA TECHNICZNA
Nauka Edukacja Technika
Prowadzimy sprzedaż w
księgarni internetowej
Zapraszamy nie tylko
fachowców
po
książki techniczne
W sprzedaży znajdują się również
podręczniki akademickie
Wyszukiwarka:
Logowanie
Rejestracja
Strona Główna
Kategorie książek
EZOTERYKA
BELETRYSTYKA
JĘZYKI OBCE
ARCHITEKTURA
ASTRONOMIA
AUTOMATYKA
BIOLOGIA
BIOTECHNOLOGIA
BUDOWNICTWO
CHEMIA
EKONOMIA
ELEKTRO
ENERGETYKA
FILOZOFIA
FIZYKA
GEODEZJA I KARTOGRAFIA
GEOGRAFIA
GÓRNICTWO
HISTORIA
HUMANISTYKA
INFORMATYKA
INNE
INŻYNIERIA
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA ŚRODOWISKA
LOGISTYKA
LOTNICTWO
MARKETING
MATEMATYKA
MECHANIKA
MEDYCYNA
MOTORYZACJA
MULTIMEDIA
PEDAGOGIKA
POLIGRAFIA
PRAWO
PSYCHIATRIA
PSYCHOLOGIA
SOCJOLOGIA
Technikum, Szkoła zawodowa
TERMODYNAMIKA
TRANSPORT
WYCHOWANIE FIZYCZNE
ZARZĄDZANIE
Nowości
Promocje
Koszyk (
0
)
Jak Kupować?
Wyszukiwarka
Szukaj w opisach
Zaawansowane wyszukiwanie
Promocja!
Komunikacyjne środowisko nauczania i uczenia się
::
45,00 zł
::.
Wyszukiwarka(odnaleziono: 35)
nowe wyszukiwanie
Sortowanie:
Najnowsze
Nazwa produktu ↑
Nazwa produktu ↓
Cena ↑
Cena ↓
Oglądalność
Strona: [
1
]
2
3
4
/
4
Następne »
Rachunkowość przedsiębiorcy. Zadania
Mielczarczyk Zofia
Zbiór zadań obejmuje zadania, które swoją problematyką dostosowane są do treści podręcznika "Rachunkowość przedsiębiorcy" autorstwa Ireny Frymark. Oprócz treści zadań w podręczniku zamieszczono rozwiązania i odpowiedzi do wybranych zadań, przykładowy plan kont oraz formularze bilansu i rachunku zysków i strat.Zadania zawarte w zbiorze są zróżnicowane pod względem trudności, co pozwala na realizację zasady stopniowania trudności i ułatwia korzystanie przez uczniów o różnych możliwościach percepcy
Wydawnictwo:
Wydawnictwo Szkolne i Pedagogiczne
38,00 zł
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem część 1
Procner Aleksandra
Autorka podaje w podstawowe przepisy sanitarno-higieniczne obowiązujące w zakładach żywienia zbiorowego oraz przepisy i normy obowiązujące w gospodarce żywnościowej.
Wydawnictwo:
Wydawnictwo Szkolne i Pedagogiczne
32,00 zł
Eksploatacja obiektów budowlanych
Maj Tadeusz
Podręcznik jest kierowany do uczniów technikum i szkoły policealnej, kształcących się w zawodzie technik budownictwa, oraz do wszystkich, którzy w swojej pracy zawodowej zajmują się remontami, administrowaniem budynków itp. Prezentowane zagadnienia uzupełniono licznymi ćwiczeniami i pytaniami sprawdzajającymi.
Wydawnictwo:
Wydawnictwo Szkolne i Pedagogiczne
32,00 zł
Rachunkowość przedsiębiorcy
Frymark Irena
Każdy temat zamyka podsumowanie oraz zestaw pytań i zadań dla ucznia. Na końcu poszczególnych rozdziałów umieszczono dłuższe przykłady i zadania podsumowujące rozdział, wymagające znajomości także wcześniej omawianych zagadnień.
Wydawnictwo:
Wydawnictwo Szkolne i Pedagogiczne
42,00 zł
Egzamin zawodowy. Technik ekonomista. Testy i zadania z rozwiązaniami
Borowska Grażyna, Chorowska Małgorzata, Płatkowska Małgorzata
Zbiór zawiera przykładowe zestawy zadań egzaminacyjnych na I i II część etapu pisemnego (po 50 pytań sprawdzających wiadomości i umiejętności w zawodzie technik ekonomista, 20 pytań dotyczących wiadomości i umiejętności związanych z zatrudnieniem i działalnością gospodarczą oraz przykładowe zadania praktyczne).
Wydawnictwo:
Wydawnictwo Szkolne i Pedagogiczne
28,00 zł
19,90 zł
Ekonomia bez tajemnic Podręcznik Część 2
Praca zbiorowa
Struktura każdego rozdziału obejmuje: krótkie wprowadzenie do tematu w formie dialogu lub historyjki, wykład, ćwiczenie kształtujące określone umiejętności, zestaw pytań i zadań sprawdzających. Na końcu książki znajduje się słownik stosowanych pojęć i terminów oraz indeks.
Wydawnictwo:
Wydawnictwo Szkolne i Pedagogiczne
30,50 zł
Agrobiznes Podstawy rachunkowości
Czerwińska Dorota
Rachunkowość towarzyszy człowiekowi od wieków. Pierwsze wzmianki o zapisach rachunkowych sięgają państw starożytnych — Babilonu, Egiptu czy Grecji. Na glinianych tabliczkach dokonywano zapisów zebranych plonów.
Wydawnictwo:
Wydawnictwo Szkolne i Pedagogiczne
30,50 zł
Agrobiznes Podstawy ekonomiki
Pepliński Benedykt
Tradycyjny podział gospodarki narodowej wyróżnia 3 działy: rolnictwo, przemysł i usługi. W drugiej połowie XVIII w. nastąpił bardzo szybki rozwój przemysłu, a od początku XX stulecia bardzo szybko rośnie znaczenie usług
Wydawnictwo:
Wydawnictwo Szkolne i Pedagogiczne
33,00 zł
Obsługa konsumenta. Część 2
Jargoń Ryszard
Książka jest przeznaczona dla uczniów szkół gastronomicznych i hotelarskich, kształcących w zawodach: kelner i kelner bufetowy, kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego. Część druga zawiera wiadomości na temat zasad przygotowywania potraw przez kelnera w obecności konsumenta, omówiono techniki podawania gorących i zimnych napojów bezalkoholowych oraz napojów alkoholowych.
Wydawnictwo:
Wydawnictwo Szkolne i Pedagogiczne
33,50 zł
Obsługa konsumenta. Część 1
Jargoń Ryszard
Książka jest przeznaczona dla uczniów szkół gastronomicznych i hotelarskich, kształcących w zawodach: kelner i kelner bufetowy, kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego. Podano w niej podstawowe wiadomości na temat zakładów gastronomicznych - ich rodzajów, funkcjonowania, wyposażenia, zakresu świadczonych usług, rodzajów stanowisk oraz systemów obsługi.
Wydawnictwo:
Wydawnictwo Szkolne i Pedagogiczne
32,00 zł
Strona: [
1
]
2
3
4
/
4
Następne »
Regulamin
Polityka Prywatności
Koszty Wysyłki
Kto nas poleca?
Opinie klientów
Kontakt
O firmie
Księgarnie ochrania
certyfikat SSL
AGNES Agnieszka Kamińska
Sadowa 4
59-550 Wojcieszów
e-mail:
ksiazka@ksiazka.edu.pl
tel kom:
603430340
tel.stac.:
75 75 12 003
NIP: 694-155-63-65
REGON:020861005
Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie plików cookies.
X