UPSSS! JavaScript nie działa sprawdź ustawienia przeglądarki

Logowanie Rejestracja
W związku z zaistniałą sytuacją dotyczącą epidemii koronawirusa - firma kurierska InPost rekomenduje zamawianie przesyłek do paczkomatów. W związku z czym od dzisiaj 16-03-2020 (do odwołania) w księgarni nie jest dostępna płatność przy odbiorze. Przepraszamy za kłopoty i życzymy zdrowia.
Katalog książek :: Turystyka/Hotelarstwo
Sortowanie:
Strona: [1] / 1
Obsługa ruchu turystycznego. Część 1Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej na poziomie technikum i szkoły policealnej. Treści zawarte w podręczniku podane są w przystępny sposób, natomiast liczne pytania i ćwiczenia umożliwiają łatwiejsze przyswajanie przedstawionych zagadnień.
Wydawnictwo: Wydawnictwo REA
31,00 zł
Dostępność: Niedostępna

przechowalnia
Ekonomia i prawo w turystyce Podręcznik do nauki zawodu technik obsługi turystycznejPodręcznik adresowany do uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie technik obsługi turystycznej oraz studentów zainteresowanych podstawami ekonomiczno-prawnymi w turystyce.
Wydawnictwo: Wydawnictwo REA
33,00 zł
Dostępność: brak - zapytaj

przechowalnia
Ekonomia i prawo w turystyce. Poradnik metodyczny dla nauczycielaPrzekazujemy Państwu pakiet edukacyjny Ekonomia i prawo w turystyce, który składa się z dwóch części: - podręcznika z ćwiczeniami dla ucznia, - poradnika dla nauczyciela.
Wydawnictwo: Wydawnictwo REA
15,00 zł

przechowalnia
Marketing usług hotelarskichKsiążka przedstawia w sposób praktyczny podstawowe wiadomości z marketingu, a ćwiczenia przeznaczone do samodzielnego wykonania umożliwiają uczniom połączenie teorii z praktyką.
Wydawnictwo: Wydawnictwo REA
32,00 zł

przechowalnia
Obsługa konsumenta w hotelarstwie. cz 1. Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwaTreści kształcenia zostały podzielone na dwie części i ujęte zostały w następujących działach związanych z: rodzajami usług świadczonych przez gastronomię hotelową, wpływem kultury osobistej i etyki na jakość świadczonych usług, techniką oraz zasadami serwowania i podawania różnych potraw i napojów, technikami obsługi przyjęć okolicznościowych.
Wydawnictwo: Wydawnictwo REA
26,00 zł
Dostępność: brak - zapytaj

przechowalnia
Strona: [1] / 1
Księgarnia Techniczna zamieszcza w ofercie głównie podręczniki akademickie oraz książki techniczne przede wszystkim z dziedzin takich jak mechanika techniczna, podstawy konstrukcji, technologia gastronomiczna. Główne wydawnictwa w ofercie to Politechnika Warszawska, Politechnika Wrocławska, Politechnika Świętokrzyska oraz POLSL.
Wszelkie sugestie odnośnie zapotrzebowania na określone książki techniczne i podręczniki akademickie prosimy zgłaszać poprzez email podany w zakładce Kontakt
Księgarnia Techniczna - XML Sitemap
©Księgarnia Techniczna. Wszelkie Prawa Zastrzeżone. All Rights Reserved

Wykonanie: inż. Agnieszka Kamińska