UPSSS! JavaScript nie działa sprawdź ustawienia przeglądarki

Logowanie Rejestracja
Wyszukiwarka(odnaleziono: 35) nowe wyszukiwanie
Sortowanie:
Strona: 1 2 3 [4] / 4
Kucharz małej gastronomii. Podstawy żywienia człowieka
Czerwińska Dorota, Gulińska Edyta
Omówiono w nim składniki odżywcze i ich rolę w organizmie człowieka, gospodarkę wodną i energetyczną organizmu oraz przemiany składników pokarmowych w organizmie. Zaprezentowano normy żywienia i wyżywienia, omówiono ich realizację w praktyce. Wyjaśniono zasady poprawnego planowania wyżywienia różnych grup ludności, zasady żywienia dietetycznego oraz zwyczaje żywieniowe i najnowsze osiągnięcia w dziedzinie żywności i żywienia.
25,00 zł
Dostępność: brak - zapytaj

przechowalnia
Surowce i technologia żywności. Część 2
Bijok Barbara, Bijok Franciszek
Książka jest przeznaczona dla uczniów klas technikum, zawód: technik technologii żywności. Przedstawiono w niej warunki magazynowania surowców roślinnych i zwierzęcych oraz zmiany zachodzące w nich podczas magazynowania. Zamieszczono informacje na temat procesów występujących w technologii żywności oraz poszczególnych metod utrwalania i konserwowania, a także opisano niektóre ciągi technologiczne w przemyśle spożywczym. Scharakteryzowano również różne rodzaje opakowań.
21,30 zł
Dostępność: brak - zapytaj

przechowalnia
Budowa podwozi i nadwozi samochodowych
Orzełowski Seweryn
Książka jest przeznaczona dla uczniów klas II, III i IV technikum mechanicznego o specjalnościach: obsługa i naprawa pojazdów samochodowych; naprawa i eksploatacja pojazdów samochodowych. Polecamy ją także studentom uczelni technicznych.
40,00 zł
Dostępność: brak - zapytaj

przechowalnia
Konstrukcje z betonu. Konstrukcje Budowlane 5 - Pyrak
Pyrak Stefan
Podręcznik (część informacyjna) do przedmiotu konstrukcje budowlane jest przeznaczony dla uczniów technikum w zawodzie technik budownictwa. Polecamy go słuchaczom szkoły policealnej w zawodach: technik architekt i technik budownictwa oraz studentom wydziałów budowlanych i architektury uczelni technicznych, a także projektantom konstrukcji budowlanych.
30,00 zł
Dostępność: brak - zapytaj

przechowalnia
Miernictwo elektryczne i elektroniczne - Parchański
Parchański Józef
Podręcznik zawiera materiał nauczania przedmiotu - miernictwo elektryczne i elektroniczne, na poziomie technikum, zawód technik elektronik. Jest również przydatny dla uczniów liceum o profilu elektronicznym oraz dla słuchaczy szkoły policealnej.
38,00 zł
Dostępność: brak - zapytaj

przechowalnia
Strona: 1 2 3 [4] / 4
Księgarnia Techniczna zamieszcza w ofercie głównie podręczniki akademickie oraz książki techniczne przede wszystkim z dziedzin takich jak mechanika techniczna, podstawy konstrukcji, technologia gastronomiczna. Główne wydawnictwa w ofercie to Politechnika Warszawska, Politechnika Wrocławska, Politechnika Świętokrzyska oraz POLSL.
Wszelkie sugestie odnośnie zapotrzebowania na określone książki techniczne i podręczniki akademickie prosimy zgłaszać poprzez email podany w zakładce Kontakt
Księgarnia Techniczna - XML Sitemap
©Księgarnia Techniczna. Wszelkie Prawa Zastrzeżone. All Rights Reserved

Wykonanie: inż. Agnieszka Kamińska