SPRZEDAŻ KSIĄŻEK
Nauka Edukacja Technika
Prowadzę sprzedaż
internetową
Zapraszam nie tylko
fachowców
po
książki techniczne
W sprzedaży znajdują się również
podręczniki akademickie
Wyszukiwarka:
Logowanie
Rejestracja
Strona Główna
Kategorie książek
BELETRYSTYKA
JĘZYKI OBCE
ARCHITEKTURA
ASTRONOMIA
AUTOMATYKA
BIOLOGIA
BIOTECHNOLOGIA
BUDOWNICTWO
CHEMIA
DLA NAJMŁODSZYCH
EDUKACJA
EKONOMIA
ELEKTRO
EZOTERYKA
FILOZOFIA
FIZYKA
GEODEZJA I KARTOGRAFIA
GEOGRAFIA
GÓRNICTWO
HISTORIA
HUMANISTYKA
INFORMATYKA
INNE
INŻYNIERIA MATERIAŁOWA
INŻYNIERIA ŚRODOWISKA
LOGISTYKA
LOTNICTWO
MARKETING
MATEMATYKA
MECHANIKA
MEDYCYNA
MOTORYZACJA
MULTIMEDIA
PEDAGOGIKA
POLIGRAFIA
PORADNIKI
PRAWO
PSYCHOLOGIA
SOCJOLOGIA
Technikum, Szkoła zawodowa
TERMODYNAMIKA
TRANSPORT
WYCHOWANIE FIZYCZNE
ZARZĄDZANIE
Promocje
Koszyk
0
Jak Kupować?
Wyszukiwarka
Szukaj w opisach
Zaawansowane wyszukiwanie
Promocja!
Zaopatrzenie w wodę
::
86,00 zł
::.
Wyszukiwarka(odnaleziono: 45)
nowe wyszukiwanie
Sortowanie:
Najnowsze
Nazwa produktu ↑
Nazwa produktu ↓
Cena ↑
Cena ↓
Oglądalność
« Poprzednie
Strona:
1
2
[
3
]
4
5
/
5
Następne »
Wybrane elementy finansów zakładu ubezpieczeń
Lament Marzanna, Różycki Paweł
Prezentowane opracowanie jest przeznaczone dla studentów, którzy w programie studiów mają przedmioty związane z ubezpieczeniami gospodarczymi. W szczególności może być ono być przydatne jako pomocniczy materiał dydaktyczny do przedmiotów związanych z finansami ubezpieczeń i rachunkowością ubezpieczeniową
Wydawnictwo:
Uniwersytet Technologiczno - Humanistyczny w Radomiu
19,00 zł
Zarządzanie jakością w przemyśle maszynowym. Ćwiczenia
Kuzioła Antoni
Niniejsza publikacja jest uzupełnieniem wydania książkowego z 2005 r., poświęconego problematyce jakości w przemyśle maszynowym i skupia się głownie na praktycznym wykorzystaniu narzędzi jakości do oceny procesu produkcyjnego. Zasadniczo zajmowano się prezentacją podstawowych narzędzi jakości,
Wydawnictwo:
Uniwersytet Technologiczno - Humanistyczny w Radomiu
15,00 zł
Towaroznawcze studium nad żywnościową i energetyczną użytecznością bogatobłonnikowych odpadów przemysłu owocowo-warzywnego
Borycka Bożena
Odpady z przetwórstwa owocowo-warzywnego stanowią około 20 % ogólnej masy przetworzonych owoców i warzyw. Z danych GUS wynika, że w charakteryzującym się rekordowymi zbiorami 2004 roku roczna ilość wytworzonych odpadów wyniosła 334 tys. ton, przy czym 30% odpadów tej branży ciągłe gromadzonych jest na legalnych i nielegalnych składowiskach.
Wydawnictwo:
Uniwersytet Technologiczno - Humanistyczny w Radomiu
28,00 zł
Uspołecznienie gospodarki rynkowej wybrane zagadnienia do studiowania
Głąbicka Katarzyna
W książce zostały zamieszczone wybrane zagadnienia związane z uspołecznieniem gospodarki rynkowej. W części pierwszej pracy zamieszczono artykuły ukazujące dotychczasowe doświadczenia w realizacji socjalnej gospodarki rynkowej w wybranych krajach oraz w Polsce.
Wydawnictwo:
Uniwersytet Technologiczno - Humanistyczny w Radomiu
22,00 zł
Współczesne systemy telekomunikacyjne t. I i t. II
Chrzan Marcin, Jackowski Stefan
Podręcznik do przedmiotów „telekomunikacja”, „systemy telekomunikacyjne” i „Systemy łączności bezprzewodowej” w szczególności uwzględnia systemy telefonii komórkowej, które odgrywają znaczącą role w nowoczesnych obiektach transportowych.
Wydawnictwo:
Uniwersytet Technologiczno - Humanistyczny w Radomiu
48,00 zł
Wpływ ukierunkowanej symulacji ruchowej na rozwój cech somatycznych, zdolności motorycznych i sprawności specjalnej młodych piłkarzy i piłkarek ręcznych
Spieszny Michał, Żak Stanisław
Problematyka badawcza dotycząca działalności szkoleniowej w sporcie posiada w naszym kraju znaczny dorobek, udokumentowany w wielu opracowaniach. Doczekała się również szeregu analiz i dociekań teoretycznych. Część z nich ma jednak charakter refleksyjny polegający na subiektywnej ocenie zjawisk; rzadziej rozpatrywane są one na podstawie konkretnych badań naukowych.
Wydawnictwo:
Uniwersytet Technologiczno - Humanistyczny w Radomiu
20,00 zł
Integracja strukturalno-funkcjonalna jako przejaw adaptacji do życia w początkowych etapach ontogenezy człowieka
Janiszewska Renata
Obiektem badań były zmiany strukturalne i funkcjonalne, jakie zachodzą u dzieci urodzonych z ciąż donoszonych oraz dzieci urodzonych przedwcześnie i z dystrofią wewnątrzmaciczną, których istota dotyczyła oceny reakcji bezpośredniej i reakcji w postaci tzw. długotrwałego śladu adaptacyjnego, który na te zmiany wywiera wpływ po urodzeniu.
Wydawnictwo:
Uniwersytet Technologiczno - Humanistyczny w Radomiu
29,00 zł
Informatyka w dobie XXI wieku Zastosowania nowoczesnych technologii informatycznych
Jastriebow Aleksander
W niniejszej publikacji zebrano artykuły, których tematyka oscyluje wokół zastosowań informatyki i obliczeń komputerowych. Przedstawione w artykuły stanowią jedynie zarys szerokich zainteresowań pracowników i studentów.
Wydawnictwo:
Uniwersytet Technologiczno - Humanistyczny w Radomiu
19,00 zł
Efekty adaptacji wypoczynku aktywnego
Chodinow Władimir
W warunkach wysiłków powtórzeniowych charakterystycznych dla treningu fizycznego efekt wypoczynku aktywnego (WA) przybiera nowe właściwości, różniące się od tych, które przejawiają się podczas realizacji fenomenu Seczenowa.
Wydawnictwo:
Uniwersytet Technologiczno - Humanistyczny w Radomiu
16,00 zł
Metalurgia i odlewnictwo. Laboratorium cz. II
Kuzioła Antoni, Paterek Bogumił
Metalurgia i odlewnictwo". Laboratorium. Cz. 2 stanowi uzupełnienie publikacji Cz. 1 pod tym samym tytułem, wydanej w roku 2000. Książka jest przeznaczony głównie dla wydziałów mechanicznych wyższych szkół technicznych, studiów dziennych magisterskich i inżynierskich z przedmiotu „metalurgia i odlewnictwo" oraz pokrewnych.
Wydawnictwo:
Uniwersytet Technologiczno - Humanistyczny w Radomiu
19,00 zł
« Poprzednie
Strona:
1
2
[
3
]
4
5
/
5
Następne »
Regulamin
Polityka Prywatności
Koszty Wysyłki
Kto nas poleca?
Opinie klientów
Kontakt
O Sprzedawcy
Księgarnie ochrania
certyfikat SSL
Sprzedaż Książek
Sadowa 4
59-550 Wojcieszów
e-mail:
ksiazka@ksiazka.edu.pl
telefon:
603430340
Serwis wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie plików cookies.
X