Podręczniki dla szkoły zawodowej, podręczniki dla technikum, nauka zawodu
Logowanie Rejestracja
Katalog książek :: Technikum, Szkoła zawodowa
Sortowanie:
Strona: 1 2 3 [4] 5 6 / 6
Ekonomika w rolnictwie cz. 2Ekonomika w rolnictwie jest podręcznikiem składającym się z dwóch części, przeznaczonym do nauki zawodów: technik rolnik, technik ogrodnik, technik mechanizacji rolnictwa oraz w szkołach policealnych.
Wydawnictwo: Wydawnictwo REA
27,00 zł
Dostępność

przechowalnia
Egzamin zawodowy. Technik usług fryzjerskich. Testy i zadania z rozwiązaniamiZbiór zawiera 10 zestawów zadań egzaminacyjnych na I i II część etapu pisemnego egzaminu (50 pytań sprawdzających wiadomości i umiejętności właściwe dla kwalifikacji w zawodzie fryzjer oraz 20 pytań dotyczących wiadomości i umiejętności związanych z zatrudnieniem i działalnością gospodarczą)
30,50 zł
19,90 zł
Dostępność: brak - zapytaj

przechowalnia
Oprogramowanie biurowePodręcznik do nauki przedmiotu Oprogramowanie biurowe zgodnie z programem nauczania w zawodzie technik informatyk 312[01]/T, SP/MEN/2004.06.14. Zawiera podstawowe wiadomości z zakresu posługiwania się programami komputerowymi przydatnymi w pracy biurowej (edytor tekstu, arkusz kalkulacyjny, poczta elektroniczna i sieć Internet, programy do tworzenia prezentacji, bazy danych, menedżer informacji osobistej) oraz obsługi urządzeń wykorzystywanych w pracy biurowej.
43,00 zł

przechowalnia
Organizacja pracy w hotelarstwie cz 2. Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwaHotelarstwo jest rodzajem usługi, która polega na zorganizowanym udzielaniu gościny. Hotelarz powinien mieć świadomość, że oferowane przez niego usługi muszą być na wysokim poziomie. Dlatego tak dużą wagę przywiązuj e się do doboru i szkolenia kadry pracowników zakładów hotelarskich. Hotelarz powinien mieć odpowiednie predyspozycje fizyczne i psychiczne, szeroką wiedzę oraz umiejętność komunikowania się.
Wydawnictwo: Wydawnictwo REA
34,00 zł

przechowalnia
Usługi turystyczne. cz 2. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwaUSŁUGI TURYSTYCZNE - podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa oraz osób zainteresowanych dynamicznie rozwijającą się dziedziną życia, jaką jest turystyka. Materiał został podzielony na dwie części.
Wydawnictwo: Wydawnictwo REA
35,00 zł

przechowalnia
Zarys budownictwa ogólnegoPodręcznik jest przeznaczony dla uczniów zasadniczej szkoły zawodowej, zawód: dekarz, betoniarz-zbrojarz, posadzkarz, malarz-tapeciarz.
33,00 zł
Dostępność: brak - zapytaj

przechowalnia
Egzamin zawodowy. Technik elektronik. Testy i zadania z rozwiązaniami. Zadania egzaminacyjne opracowane zgodnie ze standardami wymagań egzaminacyjnych oraz zgodnie z przyjętą strukturą egzaminu zawodowego. Zbiór zawiera 5 zestawów zadań egzaminacyjnych do I i II część etapu pisemnego egzaminu (50 zadań sprawdzających wiadomości i umiejętności właściwe dla kwalifikacji w zawodzie technik elektronik, 20 zadań dotyczących wiadomości i umiejętności związanych z zatrudnieniem i działalnością gospodarczą).
26,50 zł
19,90 zł
Dostępność: brak - zapytaj

przechowalnia
Marketing usług hotelarskichKsiążka przedstawia w sposób praktyczny podstawowe wiadomości z marketingu, a ćwiczenia przeznaczone do samodzielnego wykonania umożliwiają uczniom połączenie teorii z praktyką.
Wydawnictwo: Wydawnictwo REA
32,00 zł

przechowalnia
Obsługa konsumenta w hotelarstwie. cz 1. Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwaTreści kształcenia zostały podzielone na dwie części i ujęte zostały w następujących działach związanych z: rodzajami usług świadczonych przez gastronomię hotelową, wpływem kultury osobistej i etyki na jakość świadczonych usług, techniką oraz zasadami serwowania i podawania różnych potraw i napojów, technikami obsługi przyjęć okolicznościowych.
Wydawnictwo: Wydawnictwo REA
26,00 zł
Dostępność: brak - zapytaj

przechowalnia
Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych. Podręcznik dla zawodu kucharz małej gastronomii w zasadniczej szkole zawodowejPodręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową Kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii. Treści podręcznika obejmują następujące działy: instalacje elektryczne, wodno-kanalizacyjne oraz wentylacyjne; materiały konstrukcyjne stosowane w urządzeniach gastronomicznych; maszyny i urządzenia do obróbki wstępnej surowców; aparatura grzejna; aparatura chłodnicza; maszyny do mycia naczyń; transport wewnętrzny w zakładzie.
Wydawnictwo: Wydawnictwo REA
38,00 zł
Dostępność: brak - zapytaj

przechowalnia
Strona: 1 2 3 [4] 5 6 / 6
Księgarnia Techniczna zamieszcza w ofercie głównie podręczniki akademickie oraz książki techniczne przede wszystkim z dziedzin takich jak mechanika techniczna, podstawy konstrukcji, technologia gastronomiczna. Główne wydawnictwa w ofercie to Politechnika Warszawska, Politechnika Wrocławska, Politechnika Świętokrzyska oraz POLSL.
Wszelkie sugestie odnośnie zapotrzebowania na określone książki techniczne i podręczniki akademickie prosimy zgłaszać poprzez email podany w zakładce Kontakt
Księgarnia Techniczna - XML Sitemap
©Księgarnia Techniczna. Wszelkie Prawa Zastrzeżone. All Rights Reserved

Wykonanie: inż. Agnieszka Kamińska