Podręczniki dla szkoły zawodowej, podręczniki dla technikum, nauka zawodu
Logowanie Rejestracja
Katalog książek :: Technikum, Szkoła zawodowa
Sortowanie:
Strona: 1 [2] 3 4 5 6 / 6
Rachunkowość przedsiębiorcyKażdy temat zamyka podsumowanie oraz zestaw pytań i zadań dla ucznia. Na końcu poszczególnych rozdziałów umieszczono dłuższe przykłady i zadania podsumowujące rozdział, wymagające znajomości także wcześniej omawianych zagadnień.
42,00 zł

przechowalnia
Egzamin zawodowy. Technik ekonomista. Testy i zadania z rozwiązaniamiZbiór zawiera przykładowe zestawy zadań egzaminacyjnych na I i II część etapu pisemnego (po 50 pytań sprawdzających wiadomości i umiejętności w zawodzie technik ekonomista, 20 pytań dotyczących wiadomości i umiejętności związanych z zatrudnieniem i działalnością gospodarczą oraz przykładowe zadania praktyczne).
28,00 zł
19,90 zł
Dostępność: brak - zapytaj

przechowalnia
Ekonomia bez tajemnic Podręcznik Część 2Struktura każdego rozdziału obejmuje: krótkie wprowadzenie do tematu w formie dialogu lub historyjki, wykład, ćwiczenie kształtujące określone umiejętności, zestaw pytań i zadań sprawdzających. Na końcu książki znajduje się słownik stosowanych pojęć i terminów oraz indeks.
30,50 zł
Dostępność: brak - zapytaj

przechowalnia
Agrobiznes Podstawy rachunkowościRachunkowość towarzyszy człowiekowi od wieków. Pierwsze wzmianki o zapisach rachunkowych sięgają państw starożytnych — Babilonu, Egiptu czy Grecji. Na glinianych tabliczkach dokonywano zapisów zebranych plonów.
30,50 zł
Dostępność: brak - zapytaj

przechowalnia
Agrobiznes Podstawy ekonomikiTradycyjny podział gospodarki narodowej wyróżnia 3 działy: rolnictwo, przemysł i usługi. W drugiej połowie XVIII w. nastąpił bardzo szybki rozwój przemysłu, a od początku XX stulecia bardzo szybko rośnie znaczenie usług
33,00 zł

przechowalnia
Obsługa konsumenta. Część 2Książka jest przeznaczona dla uczniów szkół gastronomicznych i hotelarskich, kształcących w zawodach: kelner i kelner bufetowy, kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego. Część druga zawiera wiadomości na temat zasad przygotowywania potraw przez kelnera w obecności konsumenta, omówiono techniki podawania gorących i zimnych napojów bezalkoholowych oraz napojów alkoholowych.
33,50 zł

przechowalnia
Obsługa konsumenta. Część 1Książka jest przeznaczona dla uczniów szkół gastronomicznych i hotelarskich, kształcących w zawodach: kelner i kelner bufetowy, kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego. Podano w niej podstawowe wiadomości na temat zakładów gastronomicznych - ich rodzajów, funkcjonowania, wyposażenia, zakresu świadczonych usług, rodzajów stanowisk oraz systemów obsługi.
32,00 zł
Dostępność: brak - zapytaj

przechowalnia
Budownictwo z technologią 3Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów technikum i szkoły policealnej, zawód: technik budownictwa.
17,50 zł

przechowalnia
Konstrukcja pojazdów samochodowychPodręcznik jest bogato ilustrowany schematami i rysunkami ułatwiającymi zrozumienie podanych treści oraz zawiera pytania sprawdzające opanowanie wiadomości.
35,00 zł
Dostępność: brak - zapytaj

przechowalnia
Urządzenia techniki komputerowejPodręcznik jest dostosowany do nauki w zawodach: technik informatyk i technik teleinformatyk, na poziomie technikum i szkoły policealnej. Podręcznik ma aprobatę MEN.
36,00 zł
Dostępność: brak - zapytaj

przechowalnia
Strona: 1 [2] 3 4 5 6 / 6
Księgarnia Techniczna zamieszcza w ofercie głównie podręczniki akademickie oraz książki techniczne przede wszystkim z dziedzin takich jak mechanika techniczna, podstawy konstrukcji, technologia gastronomiczna. Główne wydawnictwa w ofercie to Politechnika Warszawska, Politechnika Wrocławska, Politechnika Świętokrzyska oraz POLSL.
Wszelkie sugestie odnośnie zapotrzebowania na określone książki techniczne i podręczniki akademickie prosimy zgłaszać poprzez email podany w zakładce Kontakt
Księgarnia Techniczna - XML Sitemap
©Księgarnia Techniczna. Wszelkie Prawa Zastrzeżone. All Rights Reserved

Wykonanie: inż. Agnieszka Kamińska