UPSSS! JavaScript nie działa sprawdź ustawienia przeglądarki

Logowanie Rejestracja
Katalog książek :: INNE
Sortowanie:
Strona: [1] / 1
Opracowanie produktów spożywczych. Podejście marketingoweOpracowanie produktów spożywczych, począwszy od niewielkiej zmiany istniejącego asorty-mentu, a skończywszy na wprowadzaniu na rynek nowości, jest siłą napędową przemysłu spo-żywczego. Jest to jednak proces obciążony dużym ryzykiem, często kończący się niepowodze-niem. Jakie są klucze do sukcesu tego procesu? Książka Opracowanie produktów spożywczych. Podejście marketingowe daje odpowiedź na to pytanie. Napisali ją wybitni specjaliści w dziedzinie badań nad rozwojem rynku żywnościowego, dysponuj
85,00 zł
Dostępność: brak - zapytaj

przechowalnia
Zastosowania metod sztucznej inteligencji w inżynierii produkcjiKsiążka stanowi kompendium wiedzy z zakresu zastosowania metod sztucznej inteligencji, tzn. systemów eksperckich, sieci neuronowych, sieci semantycznych oraz algorytmów genetycznych, w inżynierii produkcji. Podano w niej podstawy teoretyczne metod i przykłady ich użycia w praktyce. Przedstawiono zastosowanie metod sztucznej inteligencji w planowaniu i projektowaniu technologicznym oraz sterowaniu produkcją. Opisano organizację gniazd wytwórczych oraz elastycznych systemów wytwórczych i montażowy
48,00 zł
Dostępność: brak - zapytaj

przechowalnia
Strona: [1] / 1
Księgarnia Techniczna zamieszcza w ofercie głównie podręczniki akademickie oraz książki techniczne przede wszystkim z dziedzin takich jak mechanika techniczna, podstawy konstrukcji, technologia gastronomiczna. Główne wydawnictwa w ofercie to Politechnika Warszawska, Politechnika Wrocławska, Politechnika Świętokrzyska oraz POLSL.
Wszelkie sugestie odnośnie zapotrzebowania na określone książki techniczne i podręczniki akademickie prosimy zgłaszać poprzez email podany w zakładce Kontakt
Księgarnia Techniczna - XML Sitemap
©Księgarnia Techniczna. Wszelkie Prawa Zastrzeżone. All Rights Reserved

Wykonanie: inż. Agnieszka Kamińska