UPSSS! JavaScript nie działa sprawdź ustawienia przeglądarki

Logowanie Rejestracja
Wyszukiwarka(odnaleziono: 1) nowe wyszukiwanie
Sortowanie:
Strona: [1] / 1
Charakterystyka mięsa łań jelenia szlachetnego (Cervus elaphus L.) oraz zmian jego jakości w czasie dojrzewania w modyfikowanej atmosferze
Daszkiewicz Tomasz
Celem przeprowadzonych badań była charakterystyka jakości mięsa łań jelenia szlachetnego odstrzelonych przez myśliwych w lasach północno-wschodniej Polski w sezonie łowieckim 2005/2006 oraz analiza zmian właściwości fizykochemicznych, sensorycznych i jakości mikrobiologicznej tego mięsa w czasie dojrzewania w warunkach modyfikowanej atmosfery (MA). Badaniami objęto 15 tusz łań w wieku 4-6 lat.
19,00 zł

przechowalnia
Strona: [1] / 1
Księgarnia Techniczna zamieszcza w ofercie głównie podręczniki akademickie oraz książki techniczne przede wszystkim z dziedzin takich jak mechanika techniczna, podstawy konstrukcji, technologia gastronomiczna. Główne wydawnictwa w ofercie to Politechnika Warszawska, Politechnika Wrocławska, Politechnika Świętokrzyska oraz POLSL
Księgarnia Techniczna - XML Sitemap
©Sprzedaż Książek. Wszelkie Prawa Zastrzeżone. All Rights Reserved

Wykonanie: inż. Agnieszka Kamińska